Zoek OmroepFoto's
curl.function.php 001home | b_index.php

In de CCK

- Ingezonden door Hans Eyberts

Op deze OmroepFoto : Op de foto: Joshua Smit, John Boersma, Hans Eyberts en ???
Op de foto: Joshua Smit, John Boersma, Hans Eyberts en ???

Deze werksituatie kan ik mij, als beeldtechnicus, nog goed herinneren.

De staande panelen waren de Strand (als ik het goed heb) lichtregelaars. Draadgewonden potmeters, die rechtstreeks de lampen dimden. Lichtmensen, gebogen over hun lichtplan, het vele roken, het enorm veel overleggen over de lichtstanden, het komt me allemaal heel bekend voor.

Ook het blokschema van de studio aan de wand hoort daar bij. Het waren andere tijden. "Store - store" was er nog niet bij.

Ik heb een meningsverschil met een oud-collega. Hij zegt heel zeker te weten, dat de man, rechts op de foto Jan Steenman is. IK denk, dat het Kees van Velthuisen is. Weet jij het? Klik dan op het juiste antwoord, hieronder :-)

         
       
 

Reacties :

Dag Willem,

Volgens mij heeft Jan nooit gerookt en hield Kees zo zijn peukie vast. Kan dus alleen maar Kees zijn. De aansteker spreekt ook voor zich.  

Gegroet, Hans Bergers

-
Hoi Willem,

Vanaf een camping in Friesland kan ik je melden, dat het absoluut Kees is. Ik heb de discussie gevolgd en verbaasde mij er al over.

Groeten van Hylke

- Beste Willem,

Omdat verwarring goed voor de mensheid is nog een kleine aanvulling: Volgens mij is het Cees van Velthuijsen en niet Kees. (klopt! red.)

Groeten, Roelof van der Schaaf

- Willem, ik ben maar "een paar jaar" belichter geweest maar weet zeker dat dit Kees is. Met groet, Jan Heesemans

- Het is zeker Cees van Velthuijsen. 

met vriendelijke groet:
Stef de Wit Belichter

- Hallo Willem, mij lijkt het inderdaad Cees van Velthuijsen, hijzelf weet het toch wel het beste. Vraag het hem als dat mogelijk is. 

Groet van HermanO.