Zoek OmroepFoto's
curl.function.php 001home | b_index.php

Jan overleden


Op deze OmroepFoto :

4 december jl. is Jan Mulder overleden.

Hij was tijdens zijn werkzame leven onder meer geluidstechnicus bij de NRU en daarna  chef van de afdeling geluid van de NTS en later NOS.  

Daarnaast was hij in zijn vrije tijd enthousiast Jazzliefhebber en zeer vaardig pianist die op vele afscheidsrecepties en andere feestjes de piano of keyboard bespeelde.
Op deze beide foto's te zien met Theo Scholten (gitaar) en Stan Schrederhof (drums)  Welke rol Koos speelde is mij onbekend.

Reacties :

RIP Jan Mulder

Hij was een Heer onder de technici. De rust zelve.

Hugo Dekker


Dank je Willem, voor dit trieste maar begrijpelijke bericht. Eens zijn wij allen aan de beurt.

Ik zie hem nog in de catacomben van het Olympisch Stadion in Amsterdam bellen met de Noorse TV om een verbeterde geluidstoepassing te vragen !

Met groet van HermanO.

Beste Willem, ik ben erg geschrokken van het overlijdens bericht van Jan Mulder, hij was mijn Geluidsvader, zeker in de tijd dat bekend werd dat mijn vrouw Joke manisch depressief was, ik heb toen veel aan hem gehad en wij konden daar samen goed over spreken. Een heel gemis, maar wij zullen hem niet vergeten.

René de Hond.

Dag Hylke en Willem, ik weet dat ik de originele foto`s ergens heb, maar ik kan ze even niet vinden. Bij leuke dingen vormden we vaak een gelegenheidsbandje.

Zelf speelde ik klarinet en omdat de andere orkestleden vaak wat introvert musiceerden, was aan mij ook de schone taak van presentator toegedacht.

Volgens mij was dit in het Gastenrestaurant. Jaar 82/83/84.

Hartelijke groet,

Koos

Op deze OmroepFoto : Uit de tijd, dat groepchefs nog verstand van zaken hadden. Memorandum door Jan Mulder.
Uit de tijd, dat groepchefs nog verstand van zaken hadden. Memorandum door Jan Mulder.