Zoek OmroepFoto's
curl.function.php 001home | b_index.php

Foto’s door Peter Meijers


Even iets over mij zelf, voor jouw informatie Willem. Van 1968 tot 1977 was ik verslaggever bij de Tros Radio, van 1977 tot 1985 verslaggever bij het NOS Journaal onder hoofdredacteur Ed van Westerloo. Na een aantal jaren in het bedrijfsleven, kwam ik in 1995 terug bij de omroep als hoofdredacteur van 2Vandaag bij de Tros.

Ik heb tijdens mijn laatste omroep jaren tot 2003 in verschillende TV projecten gewerkt. Ik kan je zeggen dat ik in de loop van mijn 27 jaar bij de omroep geweldig heb samengewerkt met een aantal radio technici, zowel in de studio als daarbuiten in de reportagewagens. Voeg daarbij een aantal goede, TV collega's in de omroeptechniek. Eerst in mijn Journaaltijd met de ENG cameramensen en geluidtechnici en ook editors, eerst nog film en daarna op ENG.

De crew in het actualiteiten centrum waarmee ik werkte gedurende mijn 2Vandaag tijd, was buitengewoon gemotiveerd, perfecte vakmensen die kans zagen onder grote tijdsdruk de uitzendingen feilloos op de zender te krijgen. Zelfs als er problemen waren merkten de kijkers dat niet, zoals weigerende BetaCam recorders, een lichtcomputer die het een paar minuten voor de uitzending opgaf en dankzij een topshader toch een redelijke prent op de buis verscheen met het aanwezige TL licht.

Allemaal goede herinneringen. De eerste twee foto's zijn er, ik ga verder de archieven in!

Peter Meijers

Op deze OmroepFoto : ...een heel jonge Henk Eitink!
...een heel jonge Henk Eitink!