Zoek
     
Share  
 
Alle foto's
|
Hall of Fame
|
YouTube
|
GastenBoek
|
Overleden
|
Archief
 

   

September 2010


Prettig regieteam
 
Zusters Jolanda (regie-assistente) en Edith Ruyg (regisseur) bij Studio Plantage (naast Artis)
 
         
Nieuw studio van start...
 
 
Bron : MediaCourant
     
         
 

Frisse omgeving voor De Wereld Draait Door

03 September 2010

HILVERSUM (Nieuws van Nederland) - Vanuit een nieuwe studio op het Westergasfabriekterrein in Amsterdam is VARA's ‘De Wereld Draait Door’ helemaal klaar voor het tv-seizoen 2010/2011.

Een frisse inspirerende omgeving, de bevestiging dat presentator Matthijs van Nieuwkerk de komende jaren aan het programma verbonden zal blijven en de voortdurende uitdaging voor de redactie om het beste actualiteitenprogramma op televisie te maken, belooft weer een aantal memorabele televisiemomenten. ‘De Wereld Draait Door’, vanaf maandag 6 september iedere werkdag om 19.30 uur bij de VARA op Nederland 3. Met een feestelijke afsluiting rondom het 5-jarig jubileum en de daarop volgende verkiezingsspecial ‘DWDD - De Toegift’ werd vorig seizoen afscheid genomen van studio de Plantage.

Dutchview ontwikkelde een volledig nieuwe studio in de Zuiveringshal Oost op het terrein van de Westergasfabriek in Amsterdam, waarvandaan naast ‘De Wereld Draait Door’ ook 'Pauw & Witteman' wordt uitgezonden. Vanaf nu ontvangt Matthijs van Nieuwkerk hier zijn gasten uit de politiek, wetenschap, sport, cultuur en media. In de uitzending zijn naast de actualiteiten ook de optredens, opmerkelijke tv-fragmenten, Fokke & Sukke en Lucky TV weer een vast onderdeel. De Jakhalzen verkeren in bloedvorm nu het team is uitgebreid met Jakhals Lex Uiting.

Ook de weekcompilatie en de speciale media-uitzending iedere laatste vrijdag van de maand keren terug. De muzikale begeleiding van deze uitzending, waarbij de afgelopen televisiemaand met een panel aan gasten wordt besproken, wordt in het seizoen 2010/2011 verzorgd door Go Back to the Zoo. Deze band, die al regelmatig live in de uitzending was te zien en horen, neemt het stokje over van Rigby. “

Het is even wennen want alles is nieuw, de redactieruimte, de studio. Het ziet er geweldig uit en de sfeer op het Westergasfabriekterrein is fantastisch, het bruist hier. De redactie draait al op volle toeren, er staan spannende gasten op de agenda, we introduceren nieuwe tafeldames en - heren en we zijn erg blij met onze nieuwe huisband Go Back To The Zoo. Kortom Matthijs en de redactie staan te popelen om te beginnen”, vat eindredacteur Dieuwke Wynia samen.
 
 
         
Laatste NetWerk 31-08-2010
 
 
Foto : Marjan Molenaar
     
Introductie Kleuren Televisie Nederland 1967
 
         
     
   
 
Wordt lid...
 
     
     

 

Blijf op de hoogte van updates via FaceBook

 
 
  

Vrienden Hyve

Wordt lid van 'Vrienden van OmroepFoto.nl en blijf op de hoogte van updates!

 
Klik hier...
 

Klik hier

Bezoekers