Zoek
     
Share  
 
Alle foto's
|
Hall of Fame
|
YouTube
|
GastenBoek
|
Overleden
|
Archief
 

   

Augustus 2008

Wie is die man naast Chander?
Buiten eten bij Studio Plantage
Binnen eten bij Studio Plantage
Bernard vertrekt

18 augustus 2008 - Met ingang van 1 september 2008 legt Bernard Kobes zijn functie als Chief Executive Officer (CEO) van DutchView Holding BV neer

 

Bernard Kobes is de afgelopen 7 jaar werkzaam geweest in de functie van CEO van DutchView Holding BV en heeft in deze periode het bedrijf door een turbulente periode geleid, waarin de omslag van NOB naar DutchView heeft plaatsgevonden. Bernard Kobes blijft als aandeelhouder betrokken bij de onderneming.


Bernard Kobes zal per 1 september worden opgevolgd door mevrouw mr. Georgette Schlick (37). Georgette Schlick is in 1996 de oprichter geweest van Brunel Legal, onderdeel van de beursgenoteerde multinational Brunel. Onder haar aansturing is de juridische detacheerder uitgegroeid tot marktleider.

In 2000 trad zij toe tot de hoofddirectie van Brunel Nederland. Tot haar portefeuille behoorde de volledige aansturing van alle juridische en financiële detacheringsactiviteiten. In 2006 trad Georgette toe tot de directie van het consultancy bedrijf Dutch. Onder haar leiding maakte het bedrijf een grote professionaliseringsslag. Tevens begeleidde zij een succesvol rebranding traject.


Bron : Nieuwsbank

Bernard Kobes

(eigen foto)
De 100e 'Oppassen'

In februari 1995 maakten de medewerkers van de succesvolle komedieserie 'Oppassen' in Studio-20 een leuke en bijzondere parodie-aflevering ('Anarchie') geschreven door Chiem van Houweningen

Tapeless Lowlands

Proefopstelling voor tapeless registratie op Lowlands (A camping flight to Lowlands Paradise...)

DutchView registreert komend weekend voor het 6e jaar het festival van Lowlands. Het festival wordt dit jaar door DutchView volledig tapeloos geregistreerd en zal worden uitgezonden via radio, televisie en internet. "Het is een grootschalig project, aangezien het zo'n 100 uren videomateriaal en ruim 200 uren audiomateriaal oplevert. Het tapeloze productieproces van DutchView zorgt voor een enorme tijdwinst en flexibiliteit", aldus Hans van Houdt (productmanager DutchView).
Dutchview in Beijing
(Heb jij ook leuke foto's van DV in China? Stuur ze op naar reacties@omroepfoto.nl )
 
 
 
 
 

"Holland House", ingezonden door David Bouma

Lennert en Pieter op de Olympische Spelen, ingezonden door David Bouma

Bekijk mijn filmpjes op Vimeo.com


Sinds kort film ik met een Sony HDR HC9. Mijn clips publiceer ik op Vimeo.com

Meer video over Muiden op mijn site MuideninBeeld.nl...
.
 
Piet de Quaasteniet
Anja Reinders
& Tom Jacobs
         
Alex Langendijk
Janus van den Heuvel
         
Eva Ruis
Jur van der Kamp
You?
 
Wil je ook eens 12 vragen beantwoorden? Klik hier...

Vrienden Hyve

Wordt lid van 'Vrienden van OmroepFoto.nl

Klik hier

YouTube

Collega's op YouTube
 
Bezoek ook eens.....OmroepFoto op YouTube
 

Bezoekers